Хляб
Хляб приготвен с жив квас и жива вода!
Всички хлябове са приготвени ръчно от майстор-пекар Мирослав Коларов. Всеки ден предлагаме различен асортимент от хляб изпечени и приготвени за деня.

Бял хляб на Майстора
Състав: бяло брашно тип 700,брашно от твърда пшеница,жива вода(Канген),жив квас(50% бяло брашно тип 700 и 50% жива вода),морска сол.

Пълнозърнест хляб на Майстора
Състав: Пълнозърнесто брашно,,жива вода(Канген),жив квас(50% пълнозърнесто брашно и 50% жива вода),морска сол.

100% Хляб от лимец
Състав: Пълнозърнесто брашно от еднозърнест лимец ,,жива вода(Канген),жив квас(50% пълнозърнесто брашно от лимец и 50% жива вода),морска сол 7413.

Багета на Майстора
Състав: бяло брашно тип 700,брашно от твърда пшеница,жива вода(Канген),жив квас(50% бяло брашно тип 700 и 50% жива вода),морска сол .