
Хлебарница “Майстор Миро”
Хляб приготвен с жив квас и жива вода!
В Пекарната на майстор Мирослав Коларов Вие ще опитате вкуса на истинския ръчен авторски хляб с квас и жива вода Kangen . Всеки един хляб е с най-малко 24-часова естествена ферментация. Всичко се прави от ръката на майстора с влагане само на неговия опит и любов към хляба.
Благодарение на многогодишен опит и практика, който сме събрали по света, можем да предложим над 700 вида хляб и хлебни изделия от древни сортове пшеница и други зърнени култури. Някои от автентичните ни рецепти са съхранявани над 150 години от майстор пекари по цял свят. Подбираме и използваме само най-качествени натурални суровини без подобрители, консерванти, оцветители и набухватели.

ръчно приготвен
Бял хляб на Майстора

ръчно приготвен
Пълнозърнест хляб на Майстора

ръчно приготвен
Багета на Майстора
Здравословни изкушения
Специално място при нас заема и подбран екип професионални сладкари. Прилагаме модерни световни тенденции в сладкарството ,като молекулярна гастрономия и др. Опитайте професионално приготвените ни бутикови торти с изработени и изпчени на място блатове и кремове.
Всеки ден предлагаме богато разнообразие от сладки - меденки, ореховки, сладки с лимец и много други.

Майстор Миро
Мирослав Коларов основава своята семейна хлебарница през 2010 година. От тогава досега влага любовта си към хляба всеки ден и вярва, че хлябът е древно познание и тайнство, светлина, сила и мъдрост.
С вкусния ръчен хляб на майтор-пекар Мирослав Коларов можете да се запознате тук.